VÄRDERA VÄLBEFINNANDETS GÅVA


I tider av stress, oro och osäkerhet måste vi fokusera på det som är viktigt och skapa positivitet. Njut av de enkla sakerna. De goda sakerna. Hem. Familj. Oss själva. Natur. 

Ta en stund - eller fem - och anslut igen. Koppla av och ladda.

Vi har turen att vi bor i en vacker del av världen, med naturen i närheten och med alla de goda saker som den erbjuder: avslappning, energi och många hälsofrämjande fördelar från dess växter och luften vi andas in.

Fånga allt detta hemma. Ta tid för dig själv och upplev hur mycket tid du har tillgänglig med dessa underbara nordiska produkter - skapade från det land som vi kommer ifrån - helt naturliga, alla växtbaserade, alla veganska och utan skadligt innehåll. Produkter som du kan använda gång på gång och andra vackra grejer av högsta kvalitén som kommer att hålla för alltid.

Ge någon du älskar en gåva av välbefinnande - kanske är den personen du själv....

följ @5starspabox


UPPTÄCK SKÅNE LJUS


Vi har skapat vårt eget varumärke Skåne Ljus, från vår kärlek till Skåne ... Det är landskapet, det är naturen, himlen och havet.Inspirerad av detta utvecklade vi en samling hemdoftprodukter, för att inspirera stunder av lugna ritualer, tänka på naturen utanför dörren, känna sin makt, hjälpa oss att förnya och ansluta.
rökelse

Våra keramiska rökelsehållare görs här i Skåne, för hand, av en lokal studio, och de är gjorda av marken från var vi är baserade. Leran är grävd från Fyledalen, och vi älskar att våra produkter kommer från Skånes hjärta. Vi har valt färger och glasyr för att återspegla landskapet, även om vi fortfarande tillåter den råa, naturliga skönheten i leran att visa. Känna och se kontrasten. Vår rökelse är helt naturligt, vegan, och med parfymerna som speglar den lokala naturen ... sommarblommor, ek och björkskogar, mossa och Östersjön.


doftljus

Njut av våra Keramiska hållare för värmeljus, med nya doftljus kommer snart. Vi kommer också att starta ett utomhus ljus & rökelse urval i maj, med spännande produkter som inte bara låter dig njuta av de vackra dofterna i Skånes natur hemma, men kommer också att ge dig unika handgjorda keramiska föremål som du kan hålla, länge efter att ljusen är färdiga. Följ vår resa genom att ansluta med våra sociala medier och vara den första som ser de nya produkterna.

follow @skaneljus

naturens bästa

Upptäck ett underbart urval av Nordens bästa spa-produkter, allting vackert och säkert förpackat för dig att njuta av hemma. Verkligen en enastående gåva! 

Höj ribban ännu högre med ett årsabonnemang ... 4 lådor med helt olika produkter levereras automatiskt varje säsong, med noggrant utvalda produkter för att fånga vårens, sommarens, höstens och vinterns natur. Så speciell!

Alla produkter är också tillgängliga att köpa individuellt, för att fylla på de du har använt, prova en ny doft eller för att ge som gåva till någon.

Upptäck  våra produkter idag


- We are all of us stars, and we deserve to twinkle -

Marilyn Monroe